you said your life needed something different



Filmen ifrån när jag hoppade ..

älskar ponnyn


even the best falls down sometimes.

Igår red jag ut med Caroline och Mazze igen (: Denna gången hände faktiskt inget. Ingen stegring eller avramling.
Men Midde va lite damp. När vi skulle trava lite så satte han fart i galopp och bocka och allt sånt. Men han lugnade ner sig, sen hoppade jag även några stockar. Har film på det kan se om jag kan lägga upp. Den är lite på fel håll i början men äh. hahaha, sen va jag även med Cajsa på kvällen, det va bara trevligt (:
Tittade på skräckfilm och så, prom night. Den va faktiskt inte alls läskig eller så, men den va bra.

let me fall

min älsklings pappa kom hem idag med en ny mobil till mig, ringde honom nämligen tidigare och sa att han skulle göra det. Köpte en ny i somras ju som jag väntat på i ett halv år för att den skulle komma ut, sen när min älskling gick sönder fick jag ta en annan mobil som vi hade hemma, och den dampade lite så aa. han köpte w715 till mig, den verkar ändå as bra (: men jag e ju helt kär i min förra fortfarande hahaha, men de blir säkert bättre (: har min nya bebis nu.

ds
Den bilden är bara för gullig

it won't light up again

Hemma idag från skolan tack vare migrän. Jääääämt får jag det, och det är ju inte det så himla osmärtsamt heller. Det gör ju så jävla ont. Bara ligga i sängen och må sjuukt illa och typ spy och huvudet känns som att det ska explodera vilken sekund som helst. Dagen kmr bara vara seg, vet inte om jag åker med upp till stallet eller inte. Får se, det hände ju en liten sepe sak igår. Red med Caroline, haha alltid när vi rider tsm händer det ngt. Vi typ skrittade av ute och hästarna va jävligt pigga, och midde blir typ rädd för en sak i stora paddocken och slänger sig bak, sen fortsatte vi gå in i paddocken och carro bah mazze känns väldigt pigg och helt plötsligt flyger både mazze och midde rakt upp i luften, caroline ramlar av och mazze springer i väg i panik, caroline red även barbacka men jag hade sadel, fast inga stigbyglar och bena framför sadeln, fråga mig inte varför haha, iaf.. midde flyger ju också rakt upp i luften och han typ studdsar och vill stegra sig, men han stack inte iväg, för jag satt ju kvar. Men han ville, han höll på att explodera själv. Och caroline kmr fram och håller tag i midde för jag satt fast i en sak så om jag skulle ramlat av skulle de inte va så kul, och vi ser mazze springer för hela glatta livet. sen börjar vi gå emot stallet och midde har ju halvt panik så aa.. och sen kmr en massa ut springande typ, och aa frågar va som hände för mazze sprang rakt in i stallet sen, utan ryttare och då blir dom ju ganska rädda. hahaha, aa.. alltid händer det ngt när vi rider tsm, sist stegrade mazze när caroline precis innan sagt att han inte kunde stegra. aa.. men det gick bra med både caroline och mazze som tur va.

na

Det är en gammal bild på mig, men helt osminkad och oplattat hår..

cause i'm not alone

Dagen har bara varit seg. Släppa ut hästarna i hagen, kmr hem efter 10 ngn gång. Sover till 1. Aa, sen har jag tittat på film sen fan inget mera typ. jo dränkt mina öron i massa musik (: Piercingen funkar riktigt bra nu faktiskt, inte speciellt ont, eller jo jag får ju ont om jag slår i den, men den e inte infekterad eller så (: hur härligt som helst. Fast de har ju bara gått 2 dagar hahaha. det kmr väll. Och imon är det skola, aa. de säger sig själv. tråkigt, tråkigt och tråkigt igen. Och vi har en bok sak man ska lämna in som e typ jätte stor, har inte enns börjat på boken och den e låååång, jag vet.. jag e duktig.



gj

Howie Day - Collide


i am falling,

Det va seriöst as bra väder idag, typ 14 grader ute, så red ute i paddocken med bara tjocktröja. Fan va härligt. Kärde lite övningar utan tyglar ( aa det man typ svänger med hahahaha ) och hoppade även typ 40-50 cm utan tyglar. gick jätte bra, han va så lugn och bra.

Liter bilder aa.

gsd
hahah full fart fram.

bj

k
Båda är fina tjockisar (:

breaking through the storm

igår drog jag och carro till stan direkt efter skolan, vi typ ringde runt till olika speciella platser för navelpiercing. Så hade vi ett ställe som va ett spa och skit, så jag bokade tid där på måndag. Men jag ville inte vänta så länge så vi fortsatte ringa runt, sen berättade carro om en kille som hon tyckte lät skit bra och hon hade hört att han va skit bra, coch eftersom de inte fanns några andra tider så ringde vi, och jag fick en tid där. Så jag och Carro åkte dit och så piercade jag naveln. Och han hade pratat med min mamma och allt, taaack mamma haha (: det är så härligt att min syster också gjorde det när hon skulle fylla 15 så jag fick ju också. Har fått göra det i 1 år men inte vågat innan haha. Men nu e det gjort. Och han va verkligen jätte bra, Ed's salong eller ngt hette den.
Sen drog vi hem och vi skulle spela beach volleyboll med konfan, aa.. laget kunde varit bättre hahhaha, men jag och carro hade skoj ändå hahaha, som alltid typ. Sen blev det gudstjänst i kyrkan sov typ. För mådde inte så bra, va heeelt slut. Sen gjorde dom även våfflor och jag mår så otroligt illa av lukten och får jätte ont i huvudet, så det va inte så kul. men men. Sen nu ska jag dra till stallet och rida. Ska vara med Caroline och Joanna sen nämligen (:

ALWAYS AND FOREVER

Some people laugh
Some people cry
Some people live
Some people die
Some people fly
Some people fall
Others pretend they don't care at all

I need you

Aa, nu är videon på träningen klar med Emma emanuelsson. Det gick helt okej, eller aa ganska bra. han har gått bättre. Vi tränade på att han skulle vänta så jag gjorde halt innan hindret och ryggade och så, sen blev han bättre och bättre och mer lugn. Sen styrde jag även undan ibland då vi kom så konstigt och jag kände att han skulle göra sina speciella midde saker så aa.
Sen ramlade jag ju även av XD
de ser ju så hiiimla snyggt ut, men han hoppar faktiskt när jag sitter på halsen på honom. och de ända som blev va en svullen fot, nackspärr och att jag e öm i armen. Men de är smällar man får ta (:
Men han gick ändå jätte bra, men i slutet blev han väääldigt trött därför e de trav ibland. men han kämpade på bra ändå.

( om man inte ser vem jag e, så e de den svarta lilla ponnyn med ljusblått schabrak och bruna ridbyxor )


Never stop fighting




breath just breath

Aa, träningen då... I början gick han as bra, väldigt stark och pigg men ändå jätte bra. Sen aa.. blev han vääldigt stark så jag fick träna på att stanna och rygga innan hindret ( rygga betyder att backa ) och ddet gick jätte braa. Sen skulle man bestämma antal galoppsprång och det gick ganska bra ändå. Sen skulle vi hoppa studs, och aa.. det gick som de gick. Han hoppade väldigt stort kan jag säga, och aa.. så då gick de inte så bra. så fick köra om, och då hoppade han ennu större så jag landade på halsen och så hoppade han oxern så satt heelt framför sadeln och sen kom de sista hindret i studsen och så hoppade han ennu större så då ramlade jag av. haha, men de gick bra med mig, bara att min fot e svullen och gör jävligt ont. men de är som sagt smällar man får ta, men sen hoppade jag även studsen några gånger sen fick jag jätte ont i foten så aa vilade, men sen i slutet hoppade jag räckerna igen, han va så trött så ibland saktade han av i trav, så vi kom lite konstigt .. men de gick ändå bra trots att han va helt slut och jag hade svin ont i foten. Ska fixa film på de, även när jag ramlar av ;) haha, så får man ett litet skratt..

it's just ain't right

Snart träning då, nu får jag hoppas det går bra, han får allt sköta sig. Mamma ska nog filma med.. Just nu längtar jag samtidigt som jag verkligen inte vill. är alltid så med mig. jag lovar att ponnyn kmr att vara öööööver pigg och helt sepe. men aja.. jag får försöka göra de bästa av det. Imon är det även skola igen, haft studiedag. Längtar verkligen inte. Allt kan dra åt helvete som finns i skolan. alla människor allt. jaja, nu ska jag göra iordning mig.
pusshejj

i'm getting stronger day by day

Okej, igår va de konfa läger. Jag & Caroline bah aja okej, vi ska försöka överleva typ. Och det började riktigt tråkigt.. men sen blev de riktigt roligt på kvällen, när alla typ släppte loss hahahhaha, nejj men när man är trött så blir man rolig och aa bryr sig inte typ om ngt. Så vi tog en massa as fula bilder på oss själva hahaha, sen  gick vi även in till killarna och så bad vi även andra va med på shake bilder. faan va kul de va. Sen så tittade även Kasper och Marcus på skräck  dom hade nämligen tagit med en data och jag tittade la 10 min med dom, den va helt störd seriöst ;s inte kul. Sen vid typ 20 öveer 12  började vi smått lägga oss. somnade typ inte förens 3 hade så jävla svårt att somna, och en snarkade lite så aa. Sen när jag väl somnat vaknade jag hela tiden.. jag och caroline delade även på en 90 cm madrass. Så de va ganska trångt. sen upp klockan halv 9 och äta frukost. sen typ gudstjänst och gissa vem som somnade, jo jag och caroline klart. Vi somnade även på en tv inspelning när vi va med klassen. vi somnar alltid verkligen haha (: sen va de typ en lång rast och de va ändå skoj, men de va så seegt för alla va verkligen trötta. men de va faktiskt ett kul läger (:
Sen ikväll har Caroline även varit här, och vi dansade som galningar verkligen hahahaha, fan va kul, så jävla trötta blev vi va. Nejj nu ska jag sova typ, har ju inte sovit alls mkt i natt och jag ska va hos jossan imon typ 12. så ska jag hänga med när hon ska provrida ngn häst och även ta kort, kul som fan (: saknar min josefin <3
Goooonaaaaatt nu, även om jag kmr titta på film hahaha (:


I can be who ever i wanna be

Ja, idag va det typ en helt vanlig onsdag. Skolan va ju sådär.. va inte med på idrotten för jag inte mår bra. Sen i skolan va jag helt yr och mådde illa och hade jätte ont i huvudet. Nästan som migrän. fast aa, .. Sen va dagen allmänt seeeg. hände ju inget kul precis. Sen på slöjden har jag äntligen börjat göra ngt igen. Ska bli typ en hylla som man kan sätta på väggen eller ngt. Sen drog jag hem & aa, gjorde inte så mkt. Sen åka till stallet och ponnyn va över social.. helt sjukt haha, han är för gullig. Sen hoppade jag även lite i ridhuset, de satt uppe några hinder som va la typ 50 cm va de högsta.. jätte bra träning ändå. Det va längesen han gick så himla bra.

gwrs
Bilden är ifrån typ i maj när vi badade med hästarna.
& det är världens fulaste bild på mig.
Men det är ett härligt minne

du fick mig att le, iaf för stunden

dagen har ju absolut inte gått snabbt. Gick och la mig vid halv 2 igår. tittade på ngn skräckfilm, den va helt okej faktiskt. Kmr inte ihåg namnet däremot. Sen vaknade jag vad 20 över 10 av att ngn ringde mig. Det va annelie som äger de stallet som vi hade Midde på förut, fast det stallet är även till salu nu. Hon skulle kolla vilken malin som va vem på sin mobil. 2a gången hon gjorde de.. Sen blev de att titta på film igen, sen spelade jag även ett spel med mamma och min syster  sarinsko.blogg.se  det va faktiskt kul. Sen la jag mig och tittade på film igen.. resten av dagen har bara varit seg. Hängde inte med på Hästägar mötet heller. Orkade inte. Imon blir det skola igen. lite härligt ändå, slipper va hemma och ha ttråkigt. Puss&kram Malin


da


The way you make me feel



Favorit låten.
Deras låtar betyder ju verkligen svin mkt för mig.
Så här är en av dom bästa då (:

if you don't want me to break down, then leave me alone.

Ennnu en seeg dag hemma blir det. Ingen skola för mig idag heller. Men imon blir det skola igen, det är ju roligare än att va hemma iaf. Sen är det även hästägar möte på stallet idag, får se om jag åker med eller inte. Stannar nog kanske hemma. Fast Cajsa och Carro och alla är ju där. Då blir de ganska mkt roligare. men jag får se.

jose

Det blir troligen att vara med Josefin på söndag! Kul som faaan. Ska då med på en tävling med henne där en häst hon kanske ska köpa, ska tävla. Sen ska vi nog även ta kort med hennes big mama systemkamera (: Hoppas även vi kan se på en deckar film vi gjorde i våras hahahaha, det va riktigt kul.


And that's whats my dreams about

kgt


Varit hemma ifrån skolan idag, riktigt segt och va sjuk. Men går nog imon. Seeegast att va sjuk. Finns inget tråkigare. men men.


And you are mine

gfa 
 tröjan är ifrån H&M och byxorna är min syrras som är för stora och magen putar ut för har precis ätit då blir den svullen och fin (:

Wild horses

Dagen har bara varit seg.
inget kul alls.
Kan även berätta att jag behöver sommar nu tack. orkar inte med detta äckliga väder längre.
antingen är de sol, man baaah jaaa vår typ, dagen efter snöar de, sen regnar de, sen blir de slask sen blir de is. och så håller det på så. Fast jag älskar verkligen våren, just därför behöver jag både vår & sol nu!!



Lyssnade mkt på denna låten förut, och den är riktigt bra.
Wild horses med Natasha Bedingfield

Det enda du har gjort är att slita mig isär

Nu har jag inte skrivit på länge.
men det har varit den segaste veckan asså.
tråkigaste med.
Klippte mig i fredags också.
man ser ingen skillnad (:
bara att luggen är kortare.
jag haaaatar att klippa mig verkligen. det värsta som finns. har varit med om att det blivit så otroligt dåligt så många gånger så nu låter jag knappt dom klippa det. men jag har faktiskt hittat en jätte bra frissör tkr jag (:
så det är jag glad för.
nässta vecka har jag faktiskt inte speciellt mkt planer än så länge.
men får se vad som händer senare (:

öx,c

Det fick bli en bild på älsklings ponnyn.

Let me be me

Jag kan nog inte beskriva med ord hur mkt denna låten betyder för mig.
det är heelt sjukt.



RSS 2.0